The Mastery Range : wereldpremiere van de reactieve keuken

AEG introduceert op Batibouw 2017 Mastery Range, voor een gestroomlijnde keukenervaring

AEG vindt de keuken opnieuw uit met Mastery Range, een nieuw gamma innovatieve kookapparatuur die samen voor een perfect gestroomlijnde design keuken zorgen.

Huishoudtoestellen tussen droom en functionaliteit

In de tijd waarin de keuken meer dan ooit het hart van de huiskamer vormt, brengt AEG de Mastery Range op de markt, de wereldpremière van de reactieve keuken. AEG creëert met dit geheel vernieuwende assortiment de beste keukenervaring voor de consument. Van het koelen en bereiden van ingrediënten tot het wassen van de vaat – de AEG Mastery Range herziet naast het design ook de functies van de keukenapparatuur.

Modern design en interactieve technologie

De Mastery Range maakt gebruik van innovatieve technologie en een lineair design voor een gestroomlijnd geheel. Zo speelt de apparatuur in op de consument van nu door middel van een nieuw gebruiksvriendelijk interface voor eenvoudige bediening. De Mastery Range  bestaat daarnaast uit verschillende uitvoeringen en zo is er voor ieder wat wils; de Horizon Line, de Frame Line en de Black Line. 

De keuken is de laatste 20 jaar veranderd. Het was vroeger een kamer achter in het huis, nu staat de keuken juist centraal – het is een sociale ontmoetingsplaats om met vrienden en familie samen te komen. Gebruikers willen nu dan ook dat de apparatuur naadloos in hun interieur past””, vertelt Simon Bradford, hoofd van de afdeling Design van AEG.

Bijzondere innovatie: de ComfortLift vaatwas

Het neusje van de zalm in functionele innovatie: de ComfortLift is de eerste vaatwas ter wereld waar de gebruiker de onderste mand omhoog kan laten komen zodat de mand binnen handbereik is, op een aangepaste werkhoogte. De vaatwas laden of leegmaken verloopt zo veel gemakkelijker en ergonomischer.

Verder zijn er binnen het gamma nog heel wat andere huishoudtoestellen beschikbaar, die allemaal voldoen aan de behoeften van de gebruikers: de “Senscook”-oven, met voedingssensor en intuïtieve interface, de “Hob2Hood” waarvan de kap in verbinding staat met de kookplaat, de “Customflex”-koelkast waar de gebruiker de inrichting naar eigen wens kan aanpassen, of ook de “ProSource”-kraan die onmiddellijk kokend water levert.

AEG op Batibouw : Palais 11 - Stand 406

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over AEG - Electrolux

AEG. Merk van de Electrolux groep.

Electrolux is een wereldleider in huishoudtoestellen, ontwikkeld op basis van een grondig inzicht in de behoeften van de consument, in nauwe samenwerking met professionele gebruikers. We bieden onze klanten slim bedachte, innovatieve oplossingen voor huishoudelijk en professioneel gebruik, met producten zoals koelkasten, vaatwasmachines, kooktoestellen, stofzuigers, airconditioners en kleine huishoudtoestellen. De Groep is aanwezig op meer dan 120 markten en verkoopt jaarlijks meer dan 60 miljoen producten onder befaamde merken zoals Electrolux, AEG, Zanussi, Frigidaire en Electrolux Grand Cuisine.

electroluxgroup.com

Neem contact op met

www.electrolux.be