De slimme, handsfree dampkap die naar de gebruiker luistert

AEG introduceert slimme, handsfree dampkap die reageert op de gebruiker

De HandsFree Hood dampkap uit AEG’s nieuwe Mastery Range is een geconnecteerde dampkap die automatisch reageert op de manier van koken en de atmosfeer in de keuken. Zo creëert het de perfecte kookomgeving zonder afleiding.

Met de HandsFree Hood is het niet langer nodig aan de dampkap te denken, laat staan ze aan te zetten. De ventilator volgt namelijk deleiding van de gebruiker en reageert op hoe  de kookplaat wordt gebruikt. Na het koken kan een sfeervol ‘Skylight’ ingeschakeld worden als aangenaam, niet-storend keukenlicht.

“We hebben de HandsFree Hood ontworpen met een drukke chefkok in ons achterhoofd. Meestal moet  de dampkap worden aangepast net op het moment dat de gebruiker de handen vol heeftof de kookplaat de aandacht vraagt. Met de Hob2Hood toepassing moet  hierover niet meer worden nagedacht: de ventilatoren reageren meteen op de gebruikswijze van het fornuis. Uit eigen onderzoek blijkt ook dat het licht van de dampkap, een subtiel lichtje dat aangelaten wordt na het koken, vaak een belangrijk deel van de keukenverlichting vormt. Met het Skylight indirect sfeerlicht creëren we dezelfde gezellige sfeer zonder het verblindende, afleidende effect dat het licht van een dampkap kan hebben wanneer men aan tafel wil dineren in dezelfde kamer.” - Niels Munksgaard, Responsable de la section Product Marketing d’AEG EMEA.

 

Naast de automatische afzuigingsfunctie tijdens het koken,, heeft het Skylight ook een ‘Breeze’ functie die zorgt voor een zachte, stille luchtstroom om alle overblijvende dampen en geurtjes af te zuigen na het koken. Een omlijsting van roestvrijstaal en zwart glas zorgt voor een knappe en hedendaagse look die perfect past bij de rest van de Mastery Range keuken. Het subtiele, indirecte licht zorgt dan weer voor een sfeervolle en onopvallende verlichting van de dampkap.

Datum van lancering: 01/01/2017

Richtprijs : beschikbaar vanaf 1799,99€

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over AEG - Electrolux

AEG. Merk van de Electrolux groep.

Electrolux is een wereldleider in huishoudtoestellen, ontwikkeld op basis van een grondig inzicht in de behoeften van de consument, in nauwe samenwerking met professionele gebruikers. We bieden onze klanten slim bedachte, innovatieve oplossingen voor huishoudelijk en professioneel gebruik, met producten zoals koelkasten, vaatwasmachines, kooktoestellen, stofzuigers, airconditioners en kleine huishoudtoestellen. De Groep is aanwezig op meer dan 120 markten en verkoopt jaarlijks meer dan 60 miljoen producten onder befaamde merken zoals Electrolux, AEG, Zanussi, Frigidaire en Electrolux Grand Cuisine.

electroluxgroup.com

Neem contact op met

www.electrolux.be