De Combohob : innovatie en design in de keuken

AEG ComboHob zorgt met geïntegreerde kookplaat en dampkap voor een moderne keuken

AEG lanceert een moderne 2-in-1 oplossing voor moderne keukens, namelijk een kookplaat met een geïntegreerde dampkap. De combinatie van beide noodzakelijke elementen bij het koken laat toe de kookplaat op elke plaats in de keuken te plaatsen omdat deze niet meer afhankelijk is van een afzonderlijke afzuigkap. Door de afzonderlijke dampkap onmiddellijk te integreren, krijgt de keuken een strakkere en modernere look.

De nieuwe AEG ComboHob is een 2-in-1 toestel dat een geïntegreerde afzuiging combineert met een inductiekookplaat. De ComboHob draagt zo bij tot een grotere vrijheid bij het ontwerp van de keuken. Door de noodzaak van een conventionele dampkap boven de kookplaat weg te werken, is de AEG ComboHob een mix tussen functionaliteit en stijl om naadloos te passen in zowat elke keuken. Omdat men de kookplaat overal in de keuken kan plaatsen, worden heel wat mogelijkheden gecreëerd voor designers die een keuken willen ontwerpen die volledig voldoet aan hun wensen. Dankzij zijn veelzijdigheid en strakke design neemt de AEG ComboHob niet meer plaats in dan een standaard inductiekookplaat.

De voordelen van inductie maar dan verbeterd

De ComboHob levert precieze warmte voor voortreffelijke resultaten. Dankzij een accurate tiptoetsbediening verandert de dampkap  met een opmerkelijke snelheid moeiteloos tussen koud, lauw en heet. Dankzij deze nauwkeurige aanpassingen tijdens het kookproces zijn amateurchefs thuis in staat om een perfect resultaat bereiken.

Een kouder oppervlak voor een veiligere en schonere keuken

De intelligente inductietechnologie zorgt ervoor dat pannen verwarmd worden zoals het hoort, maar dat het kookoppervlak errond steeds koud blijft. Hierdoor wordt de keuken een stuk veiliger. Het glanzende glazen oppervlak is gemakkelijk schoon te maken ende geïntegreerde afzuiging heeft een makkelijk verwijderbare filter. Dit alles zorgt voor een vlekkeloos en overzichtelijk kookvlak in de keuken.

Flexibiliteit en maatwerk

De AEG ComboHob beschikt over ‘Hob2Hood’ technologie – een bijzonder nuttig hulpmiddel dat de dampkap en de verlichting ervan intuïtief aanpast aan het koken. Daarnaast kunnen gebruikers de ventilatorsnelheid ook simpelweg zelf aanpassen op de kookplaat naar eigen believen. Tot slot is de ComboHob dankzij een volledige reeks van toebehoren ook makkelijk te installeren en zijn er diverse filterinstallaties beschikbaar.

Bijzonder esthetisch design

Met de ComboHob doet AEG zijn aandacht voor stijlvol design opnieuw alle eer aan. Geheel in lijn met het motto “Taking Taste Further” zorgen ze voor een esthetisch aantrekkelijk design met contrasterende afwerkingen. De afwerking met een glanzend oppervlak wordt aangevuld met een logo in reliëf in het midden van de kookplaat. Het logo heeft een zwarte metallic afwerking. Een aantrekkelijke cirkel in chroom zorg voor een duidelijke onderscheiding met het afzuigelement.

 

Datum van lancering: 01/01/2017

Richtprijs : Beschikbaar vanaf 2.999.99€

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over AEG - Electrolux

AEG. Merk van de Electrolux groep.

Electrolux is een wereldleider in huishoudtoestellen, ontwikkeld op basis van een grondig inzicht in de behoeften van de consument, in nauwe samenwerking met professionele gebruikers. We bieden onze klanten slim bedachte, innovatieve oplossingen voor huishoudelijk en professioneel gebruik, met producten zoals koelkasten, vaatwasmachines, kooktoestellen, stofzuigers, airconditioners en kleine huishoudtoestellen. De Groep is aanwezig op meer dan 120 markten en verkoopt jaarlijks meer dan 60 miljoen producten onder befaamde merken zoals Electrolux, AEG, Zanussi, Frigidaire en Electrolux Grand Cuisine.

electroluxgroup.com

Neem contact op met

www.electrolux.be