De AutoDose-functie van AEG: betere waservaring en eenvoudiger onderhoud van kleding

Wasmiddel is onmisbaar voor goede wasresultaten, maar door een verkeerd gebruik van wasmiddel kan het moeilijker worden om kledij correct te onderhouden. Te weinig wasmiddel zorgt er bijvoorbeeld voor dat witte kledij grijs wordt, terwijl een teveel aan wasmiddel vezels in de kledij onherstelbaar beschadigt. Dat zorgt voor vroegtijdige slijtage en een verlies van vitaliteit en kleur.

“Wij weten dat kledingstukken voor veel mensen meer betekenen dan stukken stof die aan elkaar genaaid zijn. Ze weerspiegelen iemands persoonlijkheid en we associëren ze vaak met bepaalde speciale herinneringen,” zegt Karina Moreira, Product Marketing Director, Electrolux Laundry EMEA. “Onze kleren verdienen dus de best mogelijke zorg. De nieuwe AEG AutoDose-functie verzekert op een intelligente en precieze manier een uitzonderlijk schoon resultaat, met de nodige aandacht voor de kledij. We willen ook het ongemak van manuele doseringen en het giswerk naar de juiste hoeveelheid van wasmiddel wegwerken om de waservaring aangenamer te maken.

Dankzij de nieuwe AutoDose-functie van AEG kan de consument vol vertrouwen wassen. Van zodra de wasmachine vol is, past de sensor automatisch water, energie en wastijd aan naargelang de hoeveelheid was. Op basis daarvan voegt de wasmachine zelf ook de correcte hoeveelheid wasmiddel toe voor een optimale bescherming van de kledij. Met AutoDose van AEG blijft wit stralend en behouden gekleurde kledingstukken hun vitaliteit en vorm, was na was.

Bovendien maakt de MY AEG Care app de waservaring nóg eenvoudiger. Het is nu niet meer nodig om de beste manier van wassen te googelen of om het wasetiket te bestuderen. Door in de app te selecteren welke kleren gewassen moeten worden, vertelt de Care Advisor de machine exact wat hij moet doen. De AutoDose-functie van AEG houdt bovendien de hoeveelheid resterend wasmiddel bij en geeft aan wanneer het tijd is om bij te vullen voor een betere gemoedsrust. Het is intuïtief, het werkt rechtstreeks en het is gepersonaliseerd, allemaal vanuit de smartphone.

De nieuwe AutoDose-functie is beschikbaar op de AEG-wasmachines van het type 6000, 7000 en 8000.


 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over AEG - Electrolux

AEG. Merk van de Electrolux groep.

Electrolux is een wereldleider in huishoudtoestellen, ontwikkeld op basis van een grondig inzicht in de behoeften van de consument, in nauwe samenwerking met professionele gebruikers. We bieden onze klanten slim bedachte, innovatieve oplossingen voor huishoudelijk en professioneel gebruik, met producten zoals koelkasten, vaatwasmachines, kooktoestellen, stofzuigers, airconditioners en kleine huishoudtoestellen. De Groep is aanwezig op meer dan 120 markten en verkoopt jaarlijks meer dan 60 miljoen producten onder befaamde merken zoals Electrolux, AEG, Zanussi, Frigidaire en Electrolux Grand Cuisine.

electroluxgroup.com

Neem contact op met

www.electrolux.be