Controle op afstand dankzij de geconnecteerde AEG CookView oven en de My AEG-app

Met de geconnecteerde stoomoven AEG CookView dekt men tegelijkertijd rustig de tafel en houdt men de gerechten in de oven in de gaten. Dankzij de smartphone applicatie hoeft de oven niet meer geopend worden om de bereiding van de gerechten in het oog te houden. Zo behoudt de oven een constante temperatuur voor een optimaal resultaat.

Technologie tot in de keuken

Na de lancering van de geconnecteerdekookplaat, verlegt AEG de grenzen van de smaakbeleving met de geconnecteerde oven AEG CookView. De innovatieve CookView®-camera die werd geïntegreerd in het handvat van de oven houdt de gerechten in het oog en stuurt deze beelden door naar de My AEG-app op de smartphone van de gebruiker. Gaart het stuk vlees niet snel genoeg? Door enkele handelingen door te voeren in de app, kan de temperatuur of bereidingstijd ​ aangepast worden. Zo kunt u steeds genieten van een zacht en smaakvol stukje vlees.

Keukeninstructies binnen handbereik

“Wat eten we vanavond?” is een vraag die bijna dagelijks in ieder huishouden wordt gesteld. ​ Om mensen met weinig inspiratie te ondersteunen of hen te helpen uit te groeien tot een ware chef-kok, stelt de My AEG-app een reeks recepten voor die zijn aangepast aan de wensen van iedereen. De app denkt ook mee over het gerecht en geeft keukentips. Dankzij de drie kookmodi, hetelucht, stoom en een combinatie van beide, wordt elke maaltijd op maat bereid. Voor de gecombineerde modus zal de oven automatisch de juiste combinatie van warmte, vocht en stoom berekenen. Dankzij deSteamify-functie gebruikt de oven altijd de aangewezen hoeveelheid stoom, zodat men probleemloos kan stomen en een heerlijk resultaat kan serveren. Braad en gril vlees, bak brood, bereid delicate desserten of gebruik de stoomfunctie, net als in een professionele keuken... Alles is mogelijk dankzij de geïntegreerde intuïtieve interface dat iedere thuiskok begeleidt in de bereiding van elk gerecht. ​ ​ ​ 

Een innovatieve designoven

De oven beschikt over een touchscreen waarmee men op intuïtieve manier toegang krijgt tot de verschillende functies van de oven. Wanneer men bijvoorbeeld op de informatieknop duwt, verschijnt er meer gedetailleerde informatie over de manier waarop bepaalde voedingsmiddelen moeten worden bereid. Daarnaast is het ook mogelijk om te weten op welke temperatuur, met welke functie(s) en hoelang bepaalde voedingsmiddelen in de oven moeten garen. Naast deze functies is er nog zijn look. Het matzwart zorgt voor een elegante en moderne toets in de keuken.

AEG biedt particuliere klanten de mogelijkheid om te koken als een echte chef-kok dankzij innovatieve, hoogtechnologische toestellen. De verbonden oven AEG CookView is al beschikbaar vanaf € 2.499 in de afwerking "Inox” of “MattBlack” .

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over AEG - Electrolux

AEG. Merk van de Electrolux groep.

Electrolux is een wereldleider in huishoudtoestellen, ontwikkeld op basis van een grondig inzicht in de behoeften van de consument, in nauwe samenwerking met professionele gebruikers. We bieden onze klanten slim bedachte, innovatieve oplossingen voor huishoudelijk en professioneel gebruik, met producten zoals koelkasten, vaatwasmachines, kooktoestellen, stofzuigers, airconditioners en kleine huishoudtoestellen. De Groep is aanwezig op meer dan 120 markten en verkoopt jaarlijks meer dan 60 miljoen producten onder befaamde merken zoals Electrolux, AEG, Zanussi, Frigidaire en Electrolux Grand Cuisine.

electroluxgroup.com

Neem contact op met

www.electrolux.be