AEG SensePro: de ideale sous-chef

Het gamma inductieplaten AEG, SenseCook, biedt een precieze ondersteuning voor perfecte culinaire resultaten thuis. Dankzij een precieze controle van de temperatuur tot op de graad is de kookplaat SensePro– het ideale hulpje van amateurkoks.

SensePro, een precieze controle van de temperatuur tot op de graad

Een wereldpremière: AEG breidt haar gamma SenseCook uit met de eerste inductiekookplaat uitgerust met een voedselsensor zonder draad en zonder batterij. Het is vandaag de enige kookplaat die de temperatuur in het hart van de voedingswaren meet tot op de graad. Dit garandeert perfecte resultaten, ongeacht de gebruikte kooktechniek: van de kooktijd van de aardappelen in het water tot de cuisson van het vlees (bleu, saignant of à point) en zelfs het sous-vide koken.  Eens het gewenste resultaat bereikt zal de kookplaat zichzelf uitschakelen. Ze garandeert goede resultaten, bij elk gebruik.

“Professionele chefs gebruiken regelmatig sensoren om te weten wanneer de voedingsmiddelen de juiste temperatuur hebben bereikt”, zo vertelt Jelena Radic, productverantwoordelijke Marketing bij AEG. “Dankzij de kookplaat AEG SensePro is het nu mogelijk om thuis deze professionele kwaliteit te behalen. Onze baanbrekende sensortechnologie biedt de nodige ondersteuning om perfect te koken. De echte revolutie is echter de mogelijkheid om op deze plaat sous-vide te koken. AEG was al een pionier wat het sous-vide koken in de oven betreft, en voortaan maakt het merk deze ervaring ook mogelijk op de kookplaat."

Voor alles een aangepaste functie

De SenseFry-functie maakt uw gerechten altijd op de juiste manier klaar. Het volstaat het voedingsmiddel en het gewenste resultaat te selecteren. De technologie van de plaat zal dan een uniforme warmte in stand houden onder het oppervlak van de kookpot om zo tot de beste resultaten te komen. Ook de instellingen moeten tijdens het proces niet meer worden aangepast. Het resultaat is perfect bij elke cuisson.

De SenseBoil-functie detecteert wanneer het water in de pot het kookpunt bereikt en past de temperatuurinstellingen automatisch aan door de opstijgende belletjes te beperken tot een gecontroleerd gepruttel.

Ten slotte controleert de Hob2Hood-functie, beschikbaar voor elk toestel in het SenseCook-gamma, automatisch de dampkap en de bediening van de kookplaat.

Richtprijs : 1999,99€

AEG op Batibouw – Stand 11 406, Paleis 11 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over AEG - Electrolux

AEG. Merk van de Electrolux groep.

Electrolux is een wereldleider in huishoudtoestellen, ontwikkeld op basis van een grondig inzicht in de behoeften van de consument, in nauwe samenwerking met professionele gebruikers. We bieden onze klanten slim bedachte, innovatieve oplossingen voor huishoudelijk en professioneel gebruik, met producten zoals koelkasten, vaatwasmachines, kooktoestellen, stofzuigers, airconditioners en kleine huishoudtoestellen. De Groep is aanwezig op meer dan 120 markten en verkoopt jaarlijks meer dan 60 miljoen producten onder befaamde merken zoals Electrolux, AEG, Zanussi, Frigidaire en Electrolux Grand Cuisine.

electroluxgroup.com

Neem contact op met

www.electrolux.be