AEG en topchef David Martin (La Paix**) gaan samen de challenge aan!

Chef David Martin, bekend van restaurant La Paix** in Anderlecht, 2 sterren in de MICHELIN Gids, en van de populaire tv-show Martin Bonheur, is de nieuwe merkambassadeur van AEG. De Gault Millau Chef van het Jaar gaat de uitdaging aan om samen nieuwe culinaire wegen te verkennen. “Door net als AEG mensen te verrassen en hun verwachtingen te overstijgen, heb ik mijn sterren verdiend. Het belooft dus een boeiende samenwerking te worden”, zegt Martin.

Gedeelde passies

David Martin is voor AEG, zoals Sofie Dumont en de andere merkambassadeurs, een evidente keuze. De chef deelt dezelfde passie voor gastronomie en bewandelt graag nieuwe paden. Hij kan zich dan ook uitstekend vinden in de ‘Challenge the expected’-merkbelofte van AEG: de verwachtingen van de consument continu overstijgen met innovatieve oplossingen en dat zonder compromissen te sluiten op het vlak van design, smaak en comfort. Een ‘challenge’ die David Martin met passie aangaat.

David Martin: “Ik ben eeuwig ontevreden. In mijn keuken zoek ik voortdurend naar nieuwe uitdagingen. Er gaat niks boven jezelf en je team te challengen door een stapje verder te gaan en iets totaal nieuws te creëren. Iets dat inspireert, smaakt naar meer en toch voelt dat vertrouwd aan. Dat zoeken naar unieke kookbelevingen vind ik ook terug bij AEG. Het is een merk met een grote traditie, dat constant blijft evolueren en je prikkelt om nieuwe, vaak nog onbekende technieken uit te proberen. Ik ben er daarom van overtuigd dat we samen mooie dingen kunnen realiseren.”

Het partnership tussen David Martin en AEG moet een boeiende kruisbestuiving opleveren waar zowel het merk als de Belgische topchef de vruchten van plukken.

Gerrit Decock (Marketing Manager AEG BeNeLux): “We zijn bijzonder fier samen te kunnen werken met een gepassioneerde en ambitieuze chef als David Martin. Net als AEG houdt hij van kwaliteit en vakmanschap. Tegelijk staat hij open voor nieuwe culturen en technieken. Hij weet bovendien dat je naast de juiste ingrediënten ook de juiste toestellen nodig hebt om op niveau te koken. In dat opzicht zitten we dus volledig op dezelfde lijn.”

Welke vorm de samenwerking concreet zal aannemen? “Er zijn verschillende ideeën”, zegt David Martin. “Één daarvan, een concept voor een innovatieve privékeuken, zijn we op dit moment volop aan het ontwikkelen en zal later dit jaar worden gepresenteerd.”

Download de video:

AEG_IntroductiefilmDavidMartin_NL_Branded.mp4

MP4 - 107 Mb

Wenst u meer informatie over David Martin, de visie, producten of partnerships van AEG?

Stijn Vansteenbrugge

Press & PR

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over AEG - Electrolux

AEG. Merk van de Electrolux groep.

Electrolux is een wereldleider in huishoudtoestellen, ontwikkeld op basis van een grondig inzicht in de behoeften van de consument, in nauwe samenwerking met professionele gebruikers. We bieden onze klanten slim bedachte, innovatieve oplossingen voor huishoudelijk en professioneel gebruik, met producten zoals koelkasten, vaatwasmachines, kooktoestellen, stofzuigers, airconditioners en kleine huishoudtoestellen. De Groep is aanwezig op meer dan 120 markten en verkoopt jaarlijks meer dan 60 miljoen producten onder befaamde merken zoals Electrolux, AEG, Zanussi, Frigidaire en Electrolux Grand Cuisine.

electroluxgroup.com

Neem contact op met

www.electrolux.be